Сряда, 27 Септември 2017 18:14

Камили се разходиха по площад „Свобода” в Търговище (видео)

Оценете
(1 глас)

Камилите Султан и Емир от гостуващия тук цирк „Колозеум“ изненадаха минувачите в  Търговище. Двугърбите  животни спокойно дефилираха по главната улица, предвождани от техния стопанин и собственик на цирка Момчил Колев.

Камила 2

 „Колозеум” е циркът, в чиито спектакли участват най-много животни, при това не само котки, кучета и гълъби, но и големи животни като коне и камили. Според Момчил Колев е грешка български цирк да се опитва да подражава на циркове от типа на „Цирк дю солей”, защото българската публика търси друго - търси животните. Две камили, една от които, седемгодишният Султан - истинска холивудска звезда, участвал в епоса „Херкулес“; лама, три коня и три понита, дресура на козички, котки, кучета, гълъби, акробатика и клоунада – всичко това и много повече, преплетени в уникален цирков спектакъл с музика и хореография, могат да видят малки и големи  по време на представленията.

 цирк 2

Специална атракция „ Колелото на смърта” ....то не може да се разкаже, то трябва да се види.

 

Циркът е построен в парк „Борово око” и гостува от 28 септември до 1 октомври. Представленията делничен ден са от 18.30ч., а събота и неделя от 17.30ч. Местата в сектора са по 12 лв. за възрастни и 6 лв. за деца.

Цирк Колозеум

Прочетена 2552 пъти
Още в тази категория: « Усмивки зад обектива

facebook coment