Сряда, 04 Май 2016 18:06

Хепънинг за Деня на Европа и 5-я рожден ден на Областния информационен център в Търговище

Оценете
(3 гласа)
Хепънинг за Деня на Европа и 5-я рожден ден на Областния информационен център в Търговище Антонио Стаменов

Областният информационен център – Търговище ще отпразнува 9 май - Денят на Европа и своя 5-ти рожден ден с празничен хепънинг. Той ще се проведе на 8 май (неделя) от 17:30 часа в парка зад бившата механа „Роден кът“. Събитието ще отбележи и края на национална кампания „Успешни ЗАЕДНО“, насочена към бизнеса и реализирана от всички 28 областни информационни центрове в България.
На събитието ще присъстват представители на четири фирми от област Търговище, които успешно са реализирали бизнес идеите си с европейска финансова помощ. В специални шатри те ще изложат своя продукция, а заедно в отбор с ученици от професионални гимназии от Търговище, Попово и Омуртаг ще наредят магнитни пъзели, визуализиращи техните европроекти.
В същото време публиката ще се забавлява с певческите и танцови изпълнения на откритата сцена на „Борово око“, където ще се качат изпълнители от вокална група „Ню войсес“, оркестър на ПФА „Мизия“ гр. Търговище, трио „Агра“ и ансамбъл „Северняче“ от гр. Попово.
Предвидени са още много забавления, викторина с изненади и подаръци за гостите.

new voises

В рамките на иницативата "Успешни заедно" центърът наскоро организира и конференция за възможностите за финансиране на бизнеса от еврфондовете. Миналата година през май на естрадата в парка "Борово око" за Деня на Европа ОИЦ - Тръговище също организира спортни и забавни мероприятия на открито.

Прочетена 2835 пъти

facebook coment