Неделя, 05 Юни 2016 11:28

Агробизнесменът Митов задоми сина си

Оценете
(9 гласа)

Агробизнесменът Божидар Митовчийто холдинг “Агроелит” е един от най-крупните производители на зърнени култури в страната, задоми сина си Борислав. Стилното тържество се проведе в комплекс Блу меджик” в Търговище31-годишният Борислав каза заветното “да” на своята любима Елена (25 г.край басейна на комплекса пред погледите на над 650 гости, а преди това двамата се врекоха пред Бог на църковен ритуал в храм „Св. Иван Рилски”. Кумове на младоженците бяха началникът на криминалния сектор в Областната дирекция на МВР Пламен Замбев и съпругата му.

svatba mitov5

Любовта на чаровните младоженците е отколешна, заедно са от 9 години. Елена работи е дипломиран юрист и вече работи като адвокат в семейната компания "Агроелит", а Борислав управлява „Сортови семена” АД Търговище и стопанисва земята в над 30 землища в общините Антоново и Омуртаг.

Ефирната и усмихната булка първа успя да настъпи младоженеца, за да е ясно кой ще командва вкъщи. Съпругът й, като успешен и проспериращ агробизнесмен, пък ще се грижи за семейното имане и финансово благополучие, тъй като сватбената пита почти изцяло остана в ръцете му.

svatba mitov

"С подготовката на сватбеното тържество изцяло се занимаваха Елена и Борко. Няколко месеца им отне организацията, но пък всичко е прекрасно", каза щастливият свекър и баща Божидар Митов. Съпругата му Мария пък се готви да гледа поне две внучета от младото семейство.Надява се скоро да задоми и сестрата-близнак на младоженеца Ивияна.

  svatba mitov4  svatba miov3

Близо час младоженците приемаха поздрави, подаръци и цветя от стотиците гости. Веселото настроение донесоха Николина Чакърдъкова и неврокопския танцов ансамбъл, които забавляваха преди няколко години гостите и на сватбата на първородната дъщеря на семейство Митови - Милена. Веселбата продължи до ранни зори.Прочетена 14732 пъти

facebook coment