Понеделник, 04 Април 2016 10:05

Мотористите в Търговище откриват сезона

Оценете
(0 гласа)

 Мотористите в Търговище откриват новия сезон тази неделя, съобщи за Търговище ТВ Пламен Цеков, председател на мотоклуб „Светкавиците“, в който членуват около 20 човека. Ревът на мотори ще огласи в 10:30 часа паркинга на Кауфланд, където е сборния пункт за старта на мотосезон 2016 г. И тази година призивът на любителите на мотоциклетите е „Внимание и толерантност на пътя“. Целта е да се напомни, че мотористите вече излизат на пътя, а отговорност на всички участници в движението по пътищата е опазване на човешкия живот и здраве.

Пламен Цеков апелира младите мотоциклетисти да бъдат внимателни по пътищата в Търговище, защото след т.нар. воден цикъл улиците не са изметени и измити, има много фракция и пясък, което е предпоставка за пътни инциденти.

Традиционно мотористите ще осветят и машините си в църквата „Св. Дух“ в кв. Въбел, след което ездачите на две колела ще покажат майсторство в карането с почетна обиколка на града. После ще се съберат на сладка раздумка и почерпка в заведение край „Парка“.

Motoristi 300x169

Прочетена 2795 пъти

Медия

facebook coment