Печат на тази страница
Събота, 22 Октомври 2016 08:57

Кaндидaтът зa вицeпpeзидeнт Илиянa Йoтoвa в Антоново (видео)

Оценете
(3 гласа)

Кaндидaтът нa БСП зa вицeпpeзидeнт Илиянa Йoтoвa се  срещна със симпатизанти в град Антоново. Тя беше придружавана от Вeceлa Лeчeвa,Илиянa Йoтoвa каза, че се вслушват в гласа на хората и от малките села, и от големите градове и това е характера и сърцето на тяхната кампания. Над 80 симпантизанти посрещнаха в Антоново зa вицeпpeзидeнт Илиянa Йoтoвa. Пред тях тя заяви, че трябва да има сигурност навсякъде, от националната до личната. Борбата с битовата престъпност, обедняването на нацията и образоваността на младите хора са сред приоритетите. Опазването на българската граница  и пресичането на каналджийството е една от първите цели.

Илиянa Йoтoвa, Кaндидaт зa вицeпpeзидeнт

„Ние имаме нужда наистина от национално единение. Няма как да се справим като нация ако не сме заедно, ако не си запазим мира в държавата. Когато имаш толкова сериозни предизвикателства пред сигурността, една нация трябва да се свие като юмрук, една нация, която трябва да помни миналото си и да знае, че когато си държава на 1335 години можеш да се справиш с това предизвикателство само ако сме народ! Ако сме заедно !"

Хората от Антоново не спестиха своите проблеми: „Докога политиците ще говорят само! Трябва да се търси някакъв друг начин на живот. Дали ще сме социална държава или не? Ще живеят ли пенсионерите сносно или не? Хайде, направете някаква промяна!” 

 

Весела Лечева

Прочетена 2585 пъти