„Търговище ТВ“ е гъвкава он-лайн медия и предлага различни видове и цени за реклама, като спецификацията подлежи на договаряне със собственика на „Търговище ТВ“ ЕООД или упълномощен от него рекламен агент.

При нас имате възможност за УНИКАЛНО ВИДЕО/ФОТООСЪДЪРЖАНИЕ– репортаж, рекламен клип, видеобръщение, изявление, снимка. То може да е предоставено от клиента или изработено от нас.

На сайта клиентите имат възможност за РЕКЛАМА ЧРЕЗ КАРЕ, РЕКЛАМНИ БАНЕРИ - два на хедъра с размер 320х50px и в дясна колона с размер 360x250, поставени на заглавна и вътрешни страници в сайта. Моля, виж макет. Клиентът може да поръча ВИП/ТОП позиция и размер.

ПЛАТЕНАТА ПУБЛИКАЦИЯ, която може да съдържа текст, снимки, активни линкове, които водят до адрес на външна уеб страница или контакти. Публикацията се споделя в социалната мрежа на страницата на „Търговище ТВ“ във Фейсбук.

Платената публикация излиза в резултатите от търсене и остава в архива на сайта. Като автор се посочва името на клиента, заявил публикацията. В каре над текста се обозначава, че публикацията не е част от редакционното съдържание на сайта.

ОТСТЪПКИ ЗА ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ И ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ РЕКЛАМНИ ПОСЛАНИЯ!

Потърсете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.или чрез контактната форма.