Четвъртък, 21 Април 2016 09:32

Локви „блесват“ на нов асфалт

Оценете
(1 глас)
Локви не само на ул. "Странджа" красят новоасфалтирани отсечки в Търговище Локви не само на ул. "Странджа" красят новоасфалтирани отсечки в Търговище

За локвите, които блесват върху неравния нов асфалт на ул. "Странджа" в Търговище сигнализира наш читател в рубриката ни „Очевидец“. Той ни е изпратил няколко снимки, направени днес сутринта, часове след дъжда, който се изля в сряда вечерта. Много ясно се вижда, че по асфалтираната миналата година улица се задържа огромно количество вода встрани на пътя.

„Не знам каква инженерна мисъл е поставила отводнителните шахти на най-високата точка на пътя, доста над нивото на асфалта“, пита риторично нашият читател. Така водата не може да се поема и дни след дъжда се просмуква.

lokvi

„Кой взема пари за пътното строителство, кой контролира изпълнението на ремонтите? Защо се чудим после, че зейват дупки?, реди въпрос след въпрос в писмото си жител на Търговище.

Ako и Вие имате интересна новина, снимка, видео или искате да споделите събитие от Търговище и региона, които искате да бъдат публикувани може да ни ги изпращате на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в рубриката ОЧЕВИДЕЦ – ИЗПРАТИ НОВИНА.

Прочетена 2381 пъти

facebook coment