Петък, 20 Май 2022 10:27

Георги Христов с авторски концерт в Търговище. Билетите са вече в продажба.

Оценете
(2 гласа)

Поп звездата Георги Христов ще зарадва почитателите си в Търговище с авторски концерт, след броени дни. Търговище е сред първите градове, от които стартира лятното национално турне на звездата.

Концертът на Георги Христов е на 13 юни, т.г. в Драматичния театър, а билетите са вече в продажба на касите на театъра и в мрежата на eventim.bg, съобщи арт мениджърът на певеца.

Неповторимият Георги Христов ще сподели интересни истории от 40-те години на сцена и ще изпълни най - големите си хитове, съпроводен от своя бенд.

Българският поп изпълнител пее на 5 езика, има записани 18 албума, в които са включени балади, диско, латино, рок и фолклор от различни краища на България.

С изключителен глас, невероятната артистичност, брилянтна микрофонна техника, Георги Христов се очаква да изправи на крака публиката в Търговище. 

13 юни 2022 г., 20:00 ч., Драматичният театър.

ivan Ivanov Dqdo baner fb Georgi Hristov 1306

Георги Христов е носител на две награди от фестивала „Златният Орфей”, два пъти печели "Мелодия на годината", печели и "Бургас и морето", радио конкурса на БНР "Пролет" и много други от наши и международни прояви.

Прочетена 233 пъти

facebook coment