Сряда, 31 Май 2017 13:28

Щуро парти в супермаркета, арт и спортни занимания на открито за 1 юни в Търговище

Оценете
(1 глас)
Щуро парти в супермаркета, арт и спортни занимания на открито за 1 юни в Търговище Сн. Архив

По повод 1 юни, Обединеният детски комплекс в Търговище кани малки и пораснали деца на общоградски празник. Той ще се проведе утре, от 10 ч. пред Драматичния театър.

На откритата сцена ще се изявят деца, които работят в творческите клубове към Младежкия дом, Читалище „Напредък“, училища. Организаторите са предвидили и различни арт и спортни ателиета, където децата ще могат да играят или рисуват. Ще се изработват и картонени хвърчила, каза директорът на ОДК Валентинка Радева. Освен щури игри и забавления за публиката са подготвени и много изненади.

Вечерта, от 18 ч. в Школата за изобразителни изкуства ще бъде открита и годишната изложба на малките майстори на четката.

В Международния ден на детето на щуро парти кани своите малки приятели и супермаркета на пазара. Собствениците са замислили много игри, танци, балони, щури състезания и предизвикателства, машина за сняг, детска дискотека, рисуване на лицата, замяране с цветните бои на Holi Like… и още много изненади. Купонът ще продължи от 10.30 до 12.30 ч.

Всички прояви са с вход свободен.

Прочетена 2966 пъти

facebook coment