Неделя, 01 Октомври 2017 08:42

Кметът на Търговище с поздрав за Международния ден на възрастните хора

Оценете
(1 глас)

Поздравителни адреси изпрати кметът на Търговище д-р Дарин Димитров до 28 пенсионерски клуба в общината по повод Международния ден на възрастните хора. 

„Не само на 1 октомври, всеки ден, Вие заслужавате да получавате думи на разбиране, на съпричастност, на искрена обич и споделяне. С Вашия опит, знания и мъдрост Вие винаги ще застанете на позицията на израстването и развитието на поколенията, на общността, града и селата ни. Винаги ще подадете ръка със съвет, с добра дума, с отзивчиво сърце. Иска ми се да кажа, че ние, Вашите деца и внуци, ще намираме повече време да говорим и чуваме, да имаме откровен диалог. Че ще сме с Вас, когато и Вие имате нужда от нашите топли ръце, за да стиснем с любов Вашите, да изтрием сълзите, да споделим. Знам, че понякога е нужно много малко. И знам, че то все не стига”, обръща се към възрастните хора д-р Димитров.

„Ръководството на Община Търговище, в мое лице, с отговорност заявява, че работим на висока скорост, но и с мисъл, не само с желание, да подобрим живота на всички. Вярно е, че имаме големи амбиции, а средствата и времето са малко. Правим нужното да наваксаме в много посоки. Нуждаем се и от Вашата подкрепа, защото Вие носите разбиране и познание, които са ни нужни.

Искам да прегърна всеки от Вас, да Ви благодаря и да Ви пожелая здраве и време за хубавите неща, които всеки от нас заслужава. Нека има повече топлина и споделеност!”, пише още в поздравителните адреси. Те са придружени със символични подаръци за пенсионерските клубове в общината, които ще отбележат празника на свои тържества в следващите дни.       

Прочетена 1599 пъти

facebook coment