Петък, 27 Октомври 2017 14:20

Фотографът Светослав Иванов освети ново студио

Оценете
(4 гласа)

На връх Димитровден в тесен приятелски кръг направихме откриване на новото студио на фотографа Светослав Иванов. Лично негово си, по-голямо, по-просторно, по-светло и уютно. Девет години, след като Светльо „заряза” фотоапарата и камерата за журналистически дирения, вече си собствено професионално гнездо.Има, защото последва мечтите си, защото има приятели, които повярваха в него. Защото има семейство, което го подкрепя морално и емоционално.

si studio1

И така отец Бисер благослови бизнес начинанието на Светльо. Измоли Св. Димитър Солунски да го закриля и му пожела да ни „изкарва” по-красиви и усмихнати на снимките. Поръси и гостите за здраве.

Без завист и конкуренция фотографи и видеоператори се видяхме на куп, вдигнахме наздравица и си направихме обща снимка за спомен. Не питайте кой беше зад обектива. Ще разберете, когато посетите СИ СТУДИО.

Любезният домакин получи, разбира се и подаръци. Няма да издаваме какви са, само ще кажем, че във всеки един имаше символика. Да си ги пази и използвам!

si studio4

А тъй като Светльо не е особено по речите само ни благодари, че уважихме празника му и побързахме да вдигнем наздравица.  Какво сме хапнали и пийнали ще пропуснем, но ще кажем, че трапезата преливаше от изобилие.

На трезва глава собственикът на СИ СТУДИО ни обеща, че ще продължи да радва своите клиенти с портретна, сватбена, детска, модна и рекламна фотография.

А и да Ви споделим, че коледно-новогодишните празници наближават, а Светльо е подготвил разнообразни декори в новото си студио. Можете да си подарите професионална снимка, като посетите СИ СТУДИО на новия адрес на ул. „Бенковски” № 9 Г.

si studio

Успех, Светльо!

 

si studio3

Прочетена 4772 пъти

facebook coment