Понеделник, 06 Ноември 2017 14:56

Комедията "Безумна нощ" ще гостува в ДТ - Търговище

Оценете
(0 гласа)

Една забавна и лека комедия ще представи на 21 ноември, вторник, от 19.00 ч. ДТ - Търговище. „Безумна нощ” като част от програмата на ДКТ "Иван Димов" - Хасково, гостува в нашия град. Билетите са вече в продажба.

Това е представлението, което ще накара публиката да се смее, а след края му да излезе с усмивка от салона. Комедия, която единствено да се забавлявате – без дълбоки идеи, скрит смисъл или драматичен финал. 

"Безумна нощ" е блестяща комедия на ситуациите. Една нощ в Лондон, в  хотел "Уестминстър", в стая 648, която е обзаведена в стил "Риджънски",  на шестия етаж...

Следват неочаквани събития и много смях. С перфектна актьорска игра и няма как да не е така с този звезден състав. Американски журналист пише, че това е пиеса-десерт: бърза, остроумна, лека, с хрупкави персонажи и достатъчно обрати за всеки вкус.

Наричат авторът Рей Куни "кралят на комедията". Автор е на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.

сценичен вариант и постановка: Валентин Танев

сценография: Николай Нинов

участват: Красимир Ранков,Стефка Янорова,Валентин Танев, Кирил Кавадарков, Дамян Тенев, Анна Симова, Иванка Шекерова, Явор Костов

 

Прочетена 1959 пъти

facebook coment