Сряда, 20 Април 2016 09:49

Мариус Куркински разочарова феновете си в Търговище

Оценете
(1 глас)

За трети път дългочаканият моноспектакъл „Юбилей“ на Мариус Куркински се отлага. Той трябваше да се играе тази вечер от 19.00 ч. на сцената на Младежкия дом в Търговище, след като вече беше отложен два пъти.

Без никакви обяснения и поднесени извинения, снощи продуцентът на спектаклите на актьора Мариус Куркински „Ажур Пико”- София, е уведомил своите домакини, които предоставят сцената, че представлението се отлага.

Мариус Куркински трябваше да играе в Търговище още на 17 февруари, когато 230-те билети на цена от 12 лв. за новия му моноспектакъла бяха моментално разпродадени. Поради заболяване той не дойде, като „Юбилей“ беше отложен за 5 април. Още след повторното отлагане за 20 април, са били върнати 40 билета.

Сега незнайно защо продуцентите отново оттеглят представлението, а стотиците почитатели на талантливия актьор останаха разочаровани от пренебрежителното отношение.

От Младежкия дом в Търговище заявиха, че парите ще бъдат върнати на хората. Нова дата на "Юбилей" не е планирана, а Търговище се размина с Мариус.

Прочетена 2226 пъти

facebook coment