Понеделник, 11 Декември 2017 08:56

Лора Лазар представя новия си роман в Търговище

Оценете
(2 гласа)

Писателката Лора Лазар ще се срещне със своите почитатели от Търговище, за да представи новия си роман „Дяволът на адвоката“. Представянето на деветата й поред книга ще е на 13 декември, от 18:00 ч., в кафе „Елена“.

С нея отново се „завръща“ познатият ни герой комисар Михаил Донов, по прякор Мишената и колегата му Радо Ангелов, за да разкрият престъпления.

Адвокат Димитър Сакъзов е убит само минути, преди да сложи край на живота си. Дали неговото убийство е случайно, или добре обмислена екзекуция? Следват и други убийства, които привидно изглеждат като нещастни случаи. Но смъртта на всяка жертва е съпроводена със смях, който ужасява очевидците.

„Не с гняв, а със смях се убива.” Дали разсъжденията на Фридрих Ницше, извадени от контекста, са оправдание за действията на убиеца, или неразбирането на немския философ води до трагични последици?

На тези въпроси трябва да отговорят комисар Михаил Донов, по прякор Мишената, и неговият колега Радо Ангелов, за да разкрият престъпленията. Но дори и те ще бъдат изненадани от личността на убиеца.

Книгата вече е пусната в продажба и по традиция излиза в навечерието на коледните празници, като един прекрасен подарък на любителите на криминалните четива. Може да бъде закупена от фейсбук страницата на Лора Лазар.

Прочетена 2107 пъти

facebook coment