Петък, 14 Юни 2019 13:40

Кърпят 1100 кв. м. дупки в Търговище

Оценете
(1 глас)

Започнаха кърпежи на уличната мрежа в Търговище, съобщават от местната администрация. Над 1100 кв. м. са планирани за изкърпване в Търговище, като дейности се финансират от общинския бюджет, по капиталовата програма. 

Екипи на общинското предприятие БКС асфалтират улица „Цар Симеон“ в участъка й до моста над река Врана. Другата седмица ще бъдат ремонтирани и участъци от бул. „Митрополит Андрей“, при кръстовищата с улиците „Скопие“ и „29 януари“.

След приключване на ремонтите в посочените райони ще се работи на част от пространството от квартал 173, заключен между бул. „Трайко Китанчев”, бул. „Цар Освободител“ и ул. „Република”. Там ще се работи на площ от 1300 кв. м. Предвижда се подмяна на пътни ивици и бордюри, както и асфалтиране на цялата площ.

За изкърпване са предвидени още улиците „Росица“, „Славянска“, „Граф Игнатиев“, „Гълъбец“, „Боровец“, „Брегалница“, „Орловец“, „Трапезица“, „Възраждане“, „Радецки“, „Изток“, „Екзарх Йосиф“, „Епископ Софроний“ и други.

След приключване на дейностите по уличната мрежа, екипите на БКС ще започнат работа и в междублоковите пространства в кварталите „Запад“ 1, 2 и 3.

 

Прочетена 1310 пъти

facebook coment