Неделя, 20 Септември 2020 19:25

Празник на любовта във фамилия Митови (видео, снимки)

Оценете
(6 гласа)

 

Празник на любовта събра над 400 гости от цялата страна в Търговище. Агробизнесменът Божидар Митов омъжи малката си дъщеря Ивиана тази събота.

сватба двама

Финансистката в семейния холдинг Ивиана Митова заряза моминството и се омъжи за любовта на живота си – Борислав Цветанов, който се завърна след дълги години работа в ЮАР заради своята изгора. Младоженците избраха за най-прекрасния си ден ресторант „Избата“, който бе приказно декориран за повода. Влюбената двойка се венча в църквата "Св. Иван Рилски", след което се врече във вярност пред погледите на стотиците гости.

Близо два часа изисканата булка и развълнуваният младоженец приемаха подаръци и благопожелания, след което купонът беше поверен на водещия Драгомир Драганов.

семейство

Изненада за младото семейство поднесоха техните кумове, които специално за събитието бяха поканили поп певицата Марияна Попова. По традиция, както и на сватбите на другите две деца на фамилия Митови, за доброто настроение на всички гости се грижеха Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл.

чакърдъкова

Ивиана и Борислав са заедно от няколко години, а тази са решили да скрепят отношенията си с брак. Развълнуваните им родители пък очакват с нетърпение и първият им наследник. Ако се вярва на поверието за бялото цвете, показало се първо от ритнато от булката менче, то първата им рожба ще бъде мъжка. Търкулна се леко и червеното – може и близнаци?! Бащата на булката Божидар Митов обяви, че ще се радва на всяко новородено, но след петте внука, съпругата му Мария отдавна очаквала да посрещне една млада дама в голямата фамилия.

булка

Предстои да видим ще се сбъднат ли бабините деветини? Важно е да държат ръцете си, да пазят гърбовете си, да гледат в една посока и да са здрави.

Желаем им да успяват с лекота да се справят с трудностите, да живеят в любов и сговор!

Текст и снимки: Денислава Атанасова

Видео: Кольо Колев

Прочетена 4381 пъти

facebook coment