Четвъртък, 15 Октомври 2020 10:23

Катастрофа затвори временно пътя Търговище-Разград

Оценете
(2 гласа)
Катастрофа затвори временно пътя Търговище-Разград Сн. архив

Тежък пътен инцидент е възникнал тази сутрин в 8:36 в близост до Търговище – на пътя Разград-Търговище и отбивката за голямо предприятие в града, съобщиха от ОД на МВР.

Блъснали са се излизащ от отбивката фирмен автобус с търговищка регистрация и разградски микробус, пътуващ от гр. Лозница в посока Търговище. По първоначални данни водачът на микробуса – 25-годишен мъж от гр. Лозница, е загинал на място, а пътуваща в моторното превозно средство 24-годишна жена е откарана в болница с опасност за живота й.

Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на инцидента е временно затворен за извършване на процесуално-следствени действия.

На преминаващите оттам МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока гр. Търговище - с. Бистра – с. Съединение – кв. „Бряг“ на гр. Търговище, а за пътуващите в посока гр. Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово. Възможен е и втори обходен маршрут – За пътуващите към гр. Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа.

Движението в участъка се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“  в областната дирекция и на РУ-Търговище.

От полицията апелират към водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия скорост, тъй като в района има мъгла.

Прочетена 1751 пъти

facebook coment