Четвъртък, 21 Януари 2021 14:23

Катастрофа със загинал затвори пътя край село Моравица

Оценете
(1 глас)
Катастрофа със загинал затвори пътя край село Моравица Сн. архив

Катастрофа между ТИР и лек автомобил, с един загинал е станала днес около 13:22 ч. след антоновското село Моравица, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Търговище.  Сблъсъкът е по път I-4 Велико Търново - Търговище, на 2 км след Моравица. Движението на моторни превозни средства в този участък временно е преустановено за извършване на процесуално-следствени действия. По първоначални данни се касае за сблъсък между товарен и лек автомобил. По предварителна информация един човек е загинал в инцидента.

На мястото на инцидента своевременно са пристигнали екипи на полицията в Търговище и В. Търново, тъй като катастрофата е на границата на двете области. На водачите на леки автомобили, пътуващи в посока гр. София, се предлага обходен маршрут през с. Черни Бряг – с. Железарци, откъдето се излиза на пътя София-Варна, а на пътуващите в посока гр. Варна – същия маршрут в обратен ред.

Полицейски екипи на място предлагат обходен маршрут и на водачите на товарни автомобили, като отклонението е в посока гр. Бяла. Водачите на товарни автомобили, които не желаят да ползват обходното трасе, ще се наложи да изчакат край първокласния път до приключване огледа на местопроизшествието, уточняват от пресцентъра на полицията в Търговище.

Прочетена 974 пъти

facebook coment