Петък, 17 Септември 2021 15:42

Надпревара за изминати крачки в Търговище по повод Денят на Независимостта

Оценете
(1 глас)

Община Търговище обявява инициатива за най-много изминати крачки „Независима надпревара“. Поводът е Денят на Независимостта на България (22 септември) и Европейската седмица на мобилността (16-22 септември), целяща да подобри публичното здраве и да популяризира придвижването със средства, незамърсяващи околната среда, информират от общинския пресцентър.

Всички желаещи да участват трябва да изпратят до местната администрация екранна снимка на извървените от тях крачки на 22 септември, записани на мобилно и/или смарт устройство. Трябва да се приложи и снимка/селфи от разходката до исторически или природни кътчета и забележителности в рамките на община Търговище.

Участието в инициативата е индивидуално. Извървелите минимум 10 000 крачки на 22 септември, ще участват в жребий за разпределението на 50 предметни награди. Специална награда е предвидена за участника с най-голямо постижение.

Материалите се изпращат до 17.00 ч. на 23 септември, на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Посочват се трите имена и телефон за обратна връзка. Жребият за разпределението на наградите ще бъде изтеглен на 27 септември.

Най-добрите постижения, както и красиви, и забавни кадри, ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Община Търговище.

Пълният текст на регламента е публикуван в сайта на Общината: https://bit.ly/3nIcSx6

Прочетена 346 пъти

facebook coment