Печат на тази страница
Петък, 12 Ноември 2021 15:46

Предстоящо: Европейски възможности за бизнеса разискват на среща в Търговище

Оценете
(2 гласа)

Предстоящите европейски възможности за бизнеса, в програмния период 2021-2027 г., ще бъдат представени на среща в Търговище. Тя ще се проведе на 17 ноември (сряда), от 17:30 часа, в залата на Държавния куклен театър (ул. „Христо Ботев“ № 5).

Събитието се организира от консултантската фирма "Еко Глоуб" ООД гр. София и техният официален представител в Търговище „Корнукопия консулт“ ЕООД. То е отворено за представители на всички фирми в региона и местните медии, съобщи адв. Биляна Тончева - прокурист на дружеството. Освен да се запознаят с основните инструменти за финансиране на инвестиционните намерения на бизнеса, присъстващите ще имат възможност да зададат и своите въпроси, тъй като целта на компанията е да работи активно за подобряване на достъпа до финансиране на предприятията.

"Еко Глоуб" ООД се занимава с консултиране, подготовка и изпълнение на европейски проекти както в частния, така и в публичния сектор. Тя е лидер в програмата „Иновации и конкурентоспособност", като има стотици успешно реализирани проекти във всички сфери на търговския и икономическия обмен.

Въпроси могат да се обсъждат и по време на неформалната среща-коктейл във фоайето на кукления театър, която ще бъде след официалната част.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Предвид изискванията на здравното министерство, присъстващите трябва да имат валиден „зелен сертификат“. На желаещите може да се осигури тестване с антигенен тест в специализирана лаборатория в града.

Повече информация за събитието и бизнес консултации за европейските проекти можете да получите в новия офис на дружеството в Търговище. Екипът на „Корнукопия консулт“ ЕООД Ви очаква на адрес гр. Търговище, ул. Преслав 2, офис 1 или на тел. 0893377078.

Прочетена 428 пъти