Печат на тази страница
Четвъртък, 18 Ноември 2021 19:29

ВИДЕО: В помощ на бизнеса. Нов консултантски офис за европейско финансиране в Търговище

Оценете
(3 гласа)
ВИДЕО: В помощ на бизнеса. Нов консултантски офис за европейско финансиране в Търговище Сн. Търговище ТВ

Представители на консултантската фирма "Еко Глоуб" ООД запознаха предприемачи от Търговище с европейските възможностите за развитие на бизнеса в следващите години. Прокуристът на дружеството адв. Биляна Тончева насърчи представителите на предприятията да кандидатстват за финансовата помощ от европейските програми и Планът на България за възстановяване и устойчивост, за да бъдат успешни и приспособими към промените. До 2027 година са предвидени повече средства за дигитализация на фирмите, за стартиращи и производствени компании, за иновации, стана ясно по време на срещата, която се проведе в кукления театър в Търговище.

Биляна Тончева, прокурист на "Еко Глоуб" ООД

„Ние, вече трети програмен период не взимаме пари за писане на проекти. Първите пари получаваме, когато проектът е спечелен. Затова повече усилия ще полагаме в подбирането на правилния кандидат, за правилната процедура”

За да подпомогне достъпът на бизнеса до безвъзмездните средства "Еко Глоуб" разкри свой офис в Търговище. Освен безплатно консултиране за европейските инвестиции и подготовка на документи, екипът на „Корнукопия консулт” предлага счетоводни, данъчни и административни услуги, обясни регионалният представител за Търговище Гюлджан Ахмедова.

Гюлджан Ахмедова, управител на „Корнукопия консулт“  ЕООД и регионален представител на "Еко Глоуб" ООД

„За мен е удоволствие да бъда регионален представител на "Еко Глоуб" за Търговище и региона. Ще се радвам да работим заедно. Пожелавам си успех и много доволни клиенти”

Консултантите в Търговище можете да намерите в Търговище, на ул. „Преслав” 2., в офиса на „Корнукопия консулт“. С тях можете да се свържете на тел. 0893377078 или email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

Прочетена 633 пъти