Печат на тази страница
Понеделник, 13 Декември 2021 11:42

Започва обществено допитване за Капиталовата програма на община Търговище за 2022 г.

Оценете
(1 глас)

Община Търговище обявява обществено допитване във връзка с подготовката на Капиталовата програма за 2022 г. В срок до 7 януари, включително, всички заинтересовани лица могат да дадат своите предложения, препоръки или да споделят мнение за обектите, които да бъдат включени в програмата.

Предложенията могат да се подават на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или писмено в Центъра за административно обслужване на Общината, съобщават от пресцентъра на общинската управа.

Капиталовата програма е сред основните пера в бюджета на общината. В нея се включват обекти от инфраструктурата, които ще бъдат изградени или ще подлежат на ремонт през съответната година.

Допитването цели окончателният вариант на програмата да отразява в максимална степен визията на гражданите за дейностите по благоустрояване в Търговище през 2022 г., както и да гарантира максимална публичност и прозрачност при формирането на документа.

Обществено обсъждане на вече изготвения проект на бюджета, част от който са и капиталовите разходи, ще бъде организирано в началото на следващата година.

Прочетена 369 пъти