Четвъртък, 18 Август 2016 11:46

Започна профилактика на трафопостовете край училища

Оценете
(1 глас)

Месец преди началото на новата учебна година ЕНЕРГО-ПРО Мрежи предприе профилактика на всички трафопостове и електрически касети, които захранват учебните заведения в Североизточна България.

Специалистите на дружеството ще инспектират електрозахранващите съоръжения и ще предприемат необходимите действия за осигуряване на качествено и надеждно електроподаване, за да обезпечи нормалното протичане на учебния процес.

С тези мерки компанията цели предотвратяване на евентуални бъдещи аварии. За да бъде гарантирана сигурността и безопасността на децата, специалистите ще проверят всички електрически касети за разбити или отворени вследствие на вандалски проявиврати и предпазни щитове.

Трафопостовете не са място за игра, припомнят от електродружеството и призовава родителите и учителите да обяснят това на децата. От съображения за безопасност не трябва да се правят опити за отваряне на заключените електрически съоръжения и да се навлиза в зоните за обслужване на трафопостовете.

Всеки гражданин, който забележи нередност по електрическите съоръжения в Североизточна България, може да подаде сигнал на денонощната телефонна линия на ЕНЕРГО-ПРО 0700 1 61 61 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Прочетена 1912 пъти

facebook coment