Петък, 30 Септември 2022 12:21

Организацията на движението в Търговище за изборите

Оценете
(2 гласа)

Въвежда се временна организация на движението по някои улици в централната част на Търговище, заради предстоящите парламентарни избори. Предстои разпределянето на изборните книжа по секционни избирателни комисии и тяхното последващо прибиране и предаване в РИК.

От ОДМВР-Търговище информират водачите на МПС и всички граждани, че има забраната за движение на 1 октомври 2022 г., събота, от 9 до 18 ч, и на 2 октомври, неделя, от 18 ч до окончателното предаване на изборните книжа в избирателната комисия, която се помещава в I ОУ „Хр. Ботев“. Ето и участъци, за която ще важи забраната:

  • по ул. „Христо Ботев“ - в участъка от кръстовището с бул. „Митрополит Андрей“ до кръстовището с ул. „Стефан Караджа“
  • по ул. „Иван Вазов“ – в участъка между кръстовището с улиците “Васил Левски“ и кръстовището с ул.“Христо Ботев“
  • по ул. „Св. св. Кирил и Методий“ – в участъка между кръстовището с бул. „Митрополит Андрей“ и кръстовището с ул. „Хр. Ботев“
  • по ул. „Св. св. Климент Охридски“ – в участъка между кръстовището с ул. „Сава Геренов“ и кръстовището с ул. „Христо Ботев“.
  • От областната полиция апелират да се спазват стриктно временно наложените ограничения за движение и разчитат на отговорността и разбиране за причиненото временно неудобство.
Прочетена 140 пъти

facebook coment