Четвъртък, 22 Декември 2016 13:17

Какво възбуди читателското любопитство през 2016 г.

Оценете
(4 гласа)

В края на годината, когато е време за равносметка и ретроспекция, направихме класация на най-четените статии в новинарския уеб портал „Търговище ТВ“ www.targovishte.tv.

Нашият обзор потвърждава максимата, че една снимка заменя 1000 думи. Така най-четени и споделяни се оказват публикациите ни с уникално видео и снимки, както и авторско съдържание.

Затова едно огромно благодаря и поклон на нашите интелигентни читатели, които търсят качествен текст и визуализации. Ако имате желание и искате да видите най-четените статии в “Търговище ТВ”, то може да го направите проследявайки връзките по долу.

Приятно четене! И не забравяйте, че споделяме нашите активности в социалната мрежа Facebook, канала за видоспаделяния you tube и др.

  1. Абсолютен рекордьор с близо 10 000 прочита е статията в раздел „Култура“ за Графити художникът от Търговище Nasimo, който откри уникална изложба в подземен паркинг.
  2. Номер две е за светската новина на 2016 г. Агробизнесменът Божидар Митов задоми сина си
  3. Третото място по читателски интерес държи новината за Ути Бъчваров, който развъртя черпаци при откриването на джамията в  с. Разбойна (видео)
  4. Читателският интерес и коментари предизвика новината за Спиране на обществената поръчка за саниране
  5. Добър отзвук има и Зрелищният полицейски екшън при залавяне на обирджии (видео)

Силен интерес провокира и една социална статия, с която „Търговище ТВ“ предизвика вълна от съпричастност, след като Ви разказахме за Самотна майка, която търси пари за операция на сина си, болен от ДЦП.(видео)

След този репортаж стотици хора от страната и чужбина събраха дарения и само преди седмица 7-годишният Божко беше опериран в клиника в Сърбия и сега се възстановява у дома.

Новината за оказаната помощ на припаднало дете от кмета на Търговище д-р Дарин Димитров и общинския шеф на БСП д-р Светослав Стефанов също е в челните редици. (видео)

Благодарим Ви, че сте част от www.targovishte.tv!

Желаем Ви здраве, мирни и светли празнични дни!

merry christmas 010

Прочетена 2005 пъти

facebook coment