Сряда, 28 Декември 2016 11:26

Стрелкинята Антоанета Бонева - най-добър спортист на Търговище

Оценете
(1 глас)
Стрелкинята Антоанета Бонева - най-добър спортист на Търговище Сн. Община Търговище

10-те най-добри спортисти и 3-те най-успешни отбори на Търговище бяха отличени снощи на официална церемония. За осми пореден път шампионката по спортна стрелба Антоанета Бонева спечели приза за „Спортист на годината”, който й беше връчен от кмета Дарин Димитров.

Първи подгласник е Мирослава Минчева, спортист по спортна стрелба. Трета е европейската вицешампионка по вдигане на тежести Ивана Петрова. Четвъртото място е за стрелкинята Янина Станчева. На пета позиция са класирани спортистите Ведат Исмаилов, трениращ борба в клуб „Олимпиец”, и Иван Сираков, представител на клуба по спортно ориентиране „Вариант 5”. Седми е борецът Денис Зекериев. Осмото място е за Кирил Николов, спортно ориентиране. Девети е Теодор Трифонов, отличен в спортна гимнастика и акробатиката. Десети е класиран Георги Стоянов, спортист по спортна гимнастика.

sport trg2

Първи в отборните спортове е Спортен клуб по тенис на маса „Пътинженерингстрой-Т Светкавица”. Втори са момичетата до 14 г. от Баскетболен клуб „Светкавица”, а трети е мъжкият отбор по баскетбол.

Отличените са избрани след проведена анкета между 21 треньори, спортни деятели, общински съветници и журналисти.

На церемонията бяха отличени и всички треньори, които усърдно напътстват и подкрепят спортните надежди на града ни.

Прочетена 1967 пъти

facebook coment