Понеделник, 03 Юни 2019 14:54

16 нови служители на работа в областната администрация

Оценете
(1 глас)
16 нови служители на работа в областната администрация Сн. Областна администрация - Търговище
16 безработни лица започват работа в Областната администрация в Търговище по Регионална програма за заетост, съобщават от държавната институция.
Те ще заемат длъжности като хигиенист, работник озеленяване, шофьор-куриер, архивар, оператор за въвеждане на данни, работник поддръжка, общ работник, технически изпълнител. Наети са на пълен работен ден, за срок от 6 месеца, на минимална работна заплата.
По време на срещата с новоназначените служители областният управител Митко Стайков пожела ползотворна работа и успешно представяне на новите им работни места.
Към настоящия момент в Областната администрация е осигурена заетост на други 3 безработни лица. От началого на февруари по програма „Старт на кариерата“ е назначен един безработен младеж, на длъжност младши експерт "Отбранително-мобилизационна подготовка" за срок от 9 месеца. По програма  „Заетост на хора в неравностойно положение“  в периода юли – август 2018 г. са назначени двама безработни на длъжностите "Технически изпълнител" и "Изпълнител", допълват от областната управа.
Прочетена 1908 пъти

facebook coment