Сряда, 02 Октомври 2019 22:34

ДПС в Търговище: Печелим кметските избори още на първи тур (видео)

Оценете
(3 гласа)

Време е за властта на хората. Да променим нагласите и да се обединим в името на Търговище. ДПС има капацитет и екип да управлява успешно Община Търговище. Това заяви кандидатът за кмет на ДПС Хамди Илиязов на предизборна среща в Драматичния театър.

От трибуната бизнесменът и областен председател на ДПС - Търговище даде и ясна заявка за управление, като посочи програма с конкретни ангажименти за икономическото развитие, образованието, здравеопазването, социалната сфера и спорта. По думите му до 2 години Търговище ще бъде в челните места на общините с най-добър инвестиционен климат.

Изборите в Търговище ще приключат още на първи тур, прогнозира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. „Зная, че ще ви виждам в следващите 4 години като кмет”, с тези думи се обърна той към Хамди Илиязов и обеща пълната подкрепа на партията за развитието на региона.

Според зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев тези местни избори ще са исторически, защото е време да се загърбят етническите предразсъдъци. „Без гласовете на ДПС не може да се избере кмет в 100 български общини”, посочи той.

На предизборната среща бяха представени кандидатите за кметове на кметства и листата за общински съветници. В община Търговище ДПС издига кандидати за кметове в 28 села, а вече има и 11 сигурни кмета, тъй като те са единствени кандидати.

хари дпс 1

Прочетена 3491 пъти

facebook coment