Петък, 24 Юни 2016 16:11

Куюмджиев: Продължавам да работя за утвърждаването на БСП

Оценете
(2 гласа)

„Благодаря на другарите. Както и досега ще продължа да работя в посока утвърждаване на БСП в областта, с идеята да спечелим отново доверието на гражданите.“ Това бяха първите думи пред медиите на Явор Куюмджиев, след преизбирането му за областен председател на БСП в Търговище. Повторното доверие му е гласувано на Областен съвет на партията. За негови заместници са избрани д-р Светослав Стефанов и Николай Черкезов.

На изборното заседание е присъствала Весела Лечева, която вече ще отговаря за партията в областта, съобщи на пресконференцията Куюмджиев.

Той изрази увереност, че партията ще се представи добре на президентския вот наесен, а защо не и да го спечели. В тази връзка столетницата започва допитване за президентския вот. В Търговищко то стартира на 27 юни, като в него ще вземат участие близо 1500 членове в областта.

Първият въпрос в анкетата е как БСП да участва в президентските избори - самостоятелно, в коалиция или да подкрепи независим кандидат. Вторият въпрос е с кои партии е допустимо да се започнат преговори за съвместни действия за президентските избори. Своите отговори хората ще дадат в шест стационарни секции в Търговище и 6 мобилни в селата.

Прочетена 1985 пъти

facebook coment