Четвъртък, 08 Юли 2021 17:09

Затворени улици и паркинги през уикенда в Търговище заради изборите

Оценете
(1 глас)

 

Временна организация на движението по някои улици в централната част на Търговище се въвежда през двата почивни дни заради  предстоящите избори, съобщиха от областната полиция.

Предстои разпределянето на изборните книжа по секционни избирателни комисии и тяхното последващо предаване в РИК затова е нужна по-голяма сигурност и безопасността на движение на граждани и моторните превозна средства.

На 10.07.2021 г., от 10 ч. до 18 ч. ще се ограничи изцяло движението и паркирането на МПС по улица „Климент Охридски“ ( в двете посоки)  и улица „Св. Св. Кирил и Методий“,  по ул. „Христо Ботев“ в участъка от кръстовището с бул. „Митрополит Андрей“ до кръстовището с ул. „Стефан Караджа“. Ще се  ограничи и свободното паркиране на общинските паркинги до ОУ „Христо Ботев“ и банка ДСК, и този пред спортната зала.

На 11.07.2021 г., от 18 ч. до прибиране на всички СИК ще се ограничи изцяло движението и паркирането на МПС по ул. „Христо Ботев“, в участъка от кръстовището с бул. „Митрополит Андрей“ до кръстовището с  ул. „Стефан Караджа“. От 12 ч.  до отпадане на необходимостта няма да може да се паркира свободно и на  общинските паркинги край  ОУ „Христо Ботев“ .

От полицията се извиняват за причиненото временно неудобство на водачите.

Прочетена 279 пъти

facebook coment