Събота, 18 Март 2017 18:18

Бойко Борисов: Доброто управлението на ГЕРБ няма алтернатива

Оценете
(1 глас)

На 26 март ГЕРБ ще има своята 11-та заслужена победа с бюлетина номер 11, каза Теменужка Петкова.

"Имам само една уговорка с Ердоган – България да има нулев мигрантски натиск на границата. Стиснали сме си ръцете да пазим границата и сме го изпълнили. По време на правителството на ГЕРБ България беше заобикаляна от Балканския път". Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред жители на Търговище. Той обясни, че не дължи обяснение на никого, освен  на българските граждани, които трябва да знаят истината. Борисов изтъкна, че ГЕРБ е единствената партия, която никога не е правила коалиция с ДПС. По думите му, няма никакъв шанс и за сформиране на коалиция с ДОСТ. Според него доброто управление на ГЕРБ няма алтернатива.

Лидерът на ГЕРБ осъди нарушаването на добрия тон от страна на Турция като подчерта, че България е Европа. Според Борисов е недопустимо да кажеш, че холандците са фашисти и да използваш заплахи за пускане на 15 000 мигранти на ден в Европа. Той изтъкна, че това е особено притеснително за страната ни, която е външна граница на ЕС. “Етническият мир е особено важен за България. Трябва да живеем помежду си в разбирателство, мир и толерантност. Децата ни трябва да имат равен път на развитие”, коментира Бойко Борисов.

Бившият премиер коментира, че ръководеното от него правителство е отпуснало целеви средства за развитието на смесените региони – без значение дали кметът е от ДПС, или от ГЕРБ. Така е направило много за просперитета на смесените региони.  Борисов обеща, че ГЕРБ ще направи магистралата от Варна до Търговище. "Това ще е пълноводната ръка, около която ще се развие бизнесът в Северна България”, подчерта той.  Лидерът на ГЕРБ призова жителите на Търговище да подкрепят листата на ГЕРБ с водач Теменужка Петкова, защото тя е морален човек и доказан професионалист.

На 26 март ГЕРБ ще има своята 11-та заслужена победа с бюлетина номер 11, каза Теменужка Петкова.

Платена форма

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Прочетена 2508 пъти

facebook coment